Dealsuite haalt groeigeld op bij investeerder Value8

Lees het artikel :

Het internationale M&A platform Dealsuite heeft een investering aangetrokken van de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8

Dealsuite is een besloten online platform waarop partijen realtime koop-, verkoop- en investeringsprojecten met elkaar kunnen uitwisselen. Het Amsterdamse fintech bedrijf, dat in 2017 werd opgericht, is inmiddels Europees marktleider voor de online matching bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen in Europa. Dealsuite heeft klanten in meer dan 45 landen en heeft dedicated sales en client success teams voor Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje en de Nordics. 

Het snelgroeiende M&A platform heeft een groot marktpotentieel. Klanten van Dealsuite zijn professionele partijen zoals corporate finance adviseurs, private equity partijen en grote bedrijven op zoek naar acquisitiemogelijkheden. Ruim 1.400 M&A kantoren, strategische kopers, investeringsmaatschappijen,  en zeven van de top-10 internationale accountantskantoren zijn inmiddels klant; BDO en Grant Thornton zelfs in meer dan 30 landen. Op dit moment zijn ruim 1.200 bedrijven beschikbaar via Dealsuite, om investering op te halen of voor volledige verkoop.  

Dealsuite investeert al enkele jaren in de expansie van het bedrijf langs drie groeiassen: het aansluiten van nieuwe geografische markten, de verdere verbetering van het software-platform en de uitbreiding van het dienstenpakket. Dealsuite verwacht deze groei in de komende jaren voort te zetten. De investering van Value8 bedraagt meer dan 3 miljoen euro en zal worden gebruikt om de snelle groei te financieren. Floyd Plettenberg, CEO Dealsuite: “Dealsuite heeft volop ambities om de groei in het buitenland te versnellen. We zijn blij met een professionele investeerder die bovendien veel ervaring heeft met transacties in het MKB-segment. Daarbij spreekt de lange termijn focus en onbeperkte investeringshorizon van Value8 ons zeer aan.”

Value8 is erg enthousiast over de visie en de internationale expansie van Dealsuite, en wil het bedrijf graag ondersteunen bij dit groeitraject.  Peter Paul de Vries, Chairman Value8: “We hebben onze interesse in Dealsuite de afgelopen jaren meermaals kenbaar gemaakt. We zijn onder de indruk van het team en de groeidynamiek van dit mooie fintech-bedrijf. Wij willen Dealsuite graag ondersteunen en begeleiden in de volgende groeifase.”  

New call-to-action

Gerelateerde artikelen