Dealsuite in de top 250 snelstgroeiende bedrijven

Lees het artikel :

Amsterdam, 03-08-2023 - 

Dealsuite is een van de 250 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Dit is de uitkomst van onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door het ‘Erasmus Centre for Entrepreneurship’, in samenwerking met de non profit organisatie ‘NLgroeit’.

Snelgroeiende bedrijven (ook wel ‘Gazellen’) zijn bedrijven die jaarlijks gemiddeld met meer dan 20% groeien over een periode van drie jaar, met ten minste 10 FTE's aan het begin van de meetperiode. In Nederland is 4,3% van alle bedrijven met meer dan 10 FTE een ‘snelle groeier’, wat resulteert in 2.605 snelle groeiers in 2021. De Top 250 Groeibedrijven vormen - binnen dit al selecte gezelschap - de ‘Champions League’ van het groeiondernemerschap.

Dealsuite is verheugd over de notering in de top 250. Floyd Plettenberg, CEO Dealsuite: “Deze mooie notering onderschrijft de kracht van onze platformstrategie. Met iedere nieuwe member op Dealsuite, wordt meer waarde geboden aan bestaande members. Zo zien we dat onze toegevoegde waarde door deze netwerk effecten doorlopend toeneemt.”

Dealsuite is een nieuwe toetreder van deze top 250, maar er staan ook bedrijven in die al vele edities achter elkaar tot de top behoren. “Interessant om te zien dat de bedrijven die consistent in de top 250 staan, vrijwel allemaal actief zijn op het gebied van M&A en vaak ook klant bij ons zijn. Wat eveneens het belang van onze dienstverlening onderschrijft.” aldus Plettenberg.

Klik hier voor de volledige publicatie 'Top 250 Groeibedrijven 2023'

New call-to-action

Gerelateerde artikelen